parallax background
 

Onze duurzaamheidsfilosofie


Bij Warme Dranken Service geloven we in de overtuiging van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ons doel is zakelijk succes te behalen met respect voor mensen, gemeenschap en de wereld waarin we werken en leven.


 

Gewoon eerlijke koffie op kantoor.

Warme Dranken Service
hecht waarde aan MVO

Met het oog op respect en duurzaamheid


Bij elke stap van het koffiepad - van onze samenwerking met leveranciers tot en met het serveren van jouw lekkere koffie op kantoor – nemen wij beslissingen met het oog op respect en duurzaamheid. In ons assortiment bieden wij daarom Fairtrade en Rain Forest Alliance gecertificeerde koffie, thee en warme chocolademelk voor op het werk. We promoten en moedigen gezondere levensstijl aan door in ons assortiment producten met een laag vetgehalte en met minder calorieën op te nemen. Oja, dat houdt ook in (hoe graag we ook willen dat je koffie drinkt), volgens het Voedingscentrum zijn zo’n 4 kopjes koffie per dag schappelijk.

Warme Dranken Service hecht grote waarde aan MVO en wij doen dat met een eigen aanpak. Een deel van onze medewerkers heeft een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt. Onze uitdaging is dat iedereen zijn steentje bij kan dragen. Alle handelingen zijn duidelijk uitgelegd en begeleiders die meewerken dat iedereen zich prettig voelt en kan ontwikkelen bij Warme Dranken Service.

parallax background

Binnen ons bedrijf houden we zo veel mogelijk rekening met duurzaamheid.


Papierloos kantoor: onze offertes, orders en facturen worden digitaal verwerkt en verstuurd
Afvalbeheersing en scheiden van afval
Leveranciers aanspreken op hun milieubeleid
Actief kiezen voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt

Maar ook: Zonnepanelen én Slim transporteren

Jouw als klant bieden wij rechtstreeks of via een partner

Keuze uit een assortiment Fairtrade en RainForest Alliance gecertificeerde koffie, thee en warme chocolademelk.


Recyclebare verpakkingen, Recyclebare benodigdheden, Recyclebare koffiemachines, Mogelijkheden voor afvalscheiding Verwerken van koffieafval (koffiedik) en bekers.

parallax background

Persoonlijke service aan onze klanten is voor ons een topprioriteit.